Pakket 1: Hoogtepunten (4 uur, 50 foto’s) – €375,- Laat ons de hoogtepunten van jouw evenement vastleggen met dit pakket van 4 uur fotografie. We schieten 50 zorgvuldig geselecteerde foto’s die de sfeer, emoties en belangrijkste momenten weerspiegelen. Dit pakket is exclusief reiskosten, selectie en nabewerking, waardoor je een betaalbare optie hebt om de kern van je evenement vast te leggen.

Pakket 2: Totaalverhaal vanaf €599,-, 100-200 foto’s) Voor degenen die een volledig verslag van hun evenement willen, bieden we het Pakket Totaalverhaal aan. Met een startprijs van €599,- krijg je 100-200 zorgvuldig geselecteerde foto’s die het complete verhaal van jouw evenement vertellen en zorgen we ervoor dat elk moment wordt vastgelegd, van de voorbereidingen tot de laatste dans. Met dit pakket ontvang je een uitgebreide reeks foto’s die de magie van jouw evenement voor altijd vastleggen.

Wat is inbegrepen bij onze pakketten:

  • Professionele fotografie gedurende de afgesproken uren
  • Zorgvuldige selectie van de beste beelden die de essentie van jouw evenement vastleggen
  • Nabewerking om ervoor te zorgen dat de foto’s perfect zijn
  • Een online galerij waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden

Let op: Reiskosten eventuele verblijfskosten, zijn niet inbegrepen in de pakketprijzen en worden apart in rekening gebracht.

Bij RDProdukties streef ik ernaar om niet alleen foto’s te maken, maar herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe we jouw speciale momenten kunnen vastleggen en vereeuwigen

 

Prijs evenementen fotograferen